fbpx

ZOMER SPETTERS

De mooiste handgemaakte sieraden voor deze zomer.

De eerste momenten op een zonnig terras, zand tussen je tenen en dromerig naar het condens op je glas staren (of naar iets in een zwembroek 😊 ). Dit gevoel wilden we vertalen in sieraden… en hebben we weer een prachtige collectie samengesteld.

Een collectie vol zomerse spetters! Passend bij het kleurenpalet van de lente/zomer 2021. Je vindt bij ons Goud, Parels en kleuren als Onyx groen, ‘fresh orange’ en Carnilian Pink. Welk sieraad neem jij mee naar het terras? 

Kettingen.

Een ketting die je doet denken aan de kleuren van een zonsondergang, een prachtig romantisch verhaal heeft of je een instant ‘Parisienne’ gevoel geeft. Elke ketting is met liefde handgemaakt. En dat maakt ze ook zo speciaal! Rose Quartz, kleurrijke kralen, prachtige edelstenen en goud. Stel jouw favoriete combinatie van kettingen samen en schitter elke dag!

Oorbellen.

Parels, goud en Onyx groen geven jouw outfit direct een zomerse stijlvolle uitstraling. Ronde vormen, rechthoekig, ‘druppel’, kleurrijk of juist ingetogen. Onze prachtige collectie handgemaakte oorbellen sluit hier perfect bij aan. 

Armbanden.

Een seizoen rijk aan prints, warme en frisse kleuren afgewisseld en gecombineerd. Goud, kleurrijke edelstenen, fris oranje kralen en parels zijn prachtig voor deze tijd! En daar hebben wij onze collectie armbanden ook op samengesteld. Ze worden met de handgemaakt in Nederland. Een mooie armband maakt elke dag net een beetje leuker!

Gouden armbanden
Armbanden