fbpx

Zomer

Zomer sieraden

Onze zomer sieraden zijn perfect om je look compleet te maken tijdens de zonnige maanden van het jaar. Of je nu een dagje naar het strand gaat, een zomerse bruiloft bijwoont, een festival pakt of gewoon een alledaagse outfit wilt opfleuren, onze sieraden zijn perfect voor elke gelegenheid.

Al onze sieraden worden met de hand gemaakt. De gebruikte materialen zijn van de hoogste kwaliteit, op een duurzame manier gesourced en gemaakt waarvan de herkomst bekend is. Onze sieraden gaan hierdoor lang mee, blijven er schitterend uitzien en dit maakt het dragen nog fijner!

Oorbellen voor de zomer

Armbanden voor de zomer

Kettingen voor de zomer

Trends zomer sieraden

In de zomer van 2023 kunnen we een breed scala aan sieradentrends verwachten die de levendigheid en vrolijkheid van het seizoen weerspiegelen. Parels, kleurrijke edelstenen van roze tot het prachtige blauwe lapis lazuli, glaskralen en schelp.

De trend van het dragen van meerdere sieraden en het combineren van verschillende materialen  blijft populair. Verschillende lengtes en stijlen zorgen juist voor een unieke en persoonlijke uitstraling.

Deze zomer zie je schitterende lange oorbellen en kleurrijke hoops. En daarnaast parels en fijne gouden oorbellen die weer goed passen bij luchtige zomerse outfits. Voor de kettingen en armbanden is het mooi om voor één kleurenschema te gaan en hier dan verschillende bij elkaar te dragen. De bohemienstijl romantische en elegante zomerlook past hier perfect bij.

Schitterende accessoires trekken de aandacht bij zomerse looks. Tot slot zal de groeiende interesse in duurzaamheid en ethiek in de mode- en sieradenindustrie leiden tot een toename in de vraag naar sieraden gemaakt op de goede manier en waarvan de herkomst bekend is. Onze sieraden kan je dan ook met een gerust hart dragen.

De zomerse sieradentrends van 2023 zijn een mix van levendige kleuren, het combineren van materialen en stijlen. Maar vergeet het allerbelangrijkste niet, los van trends, sieraden zijn een weerspiegeling van jouw stijl. Kies dan ook een prachtig stuk wat jou past. Op deze manier draag je ze elke dag met veel plezier!