fbpx

DE MOOISTE SIERADEN

VOOR DE WINTER ÉN DE LENTE

 Sieraden voor de winter én de lente.

We hebben een prachtige wintercollectie samengesteld die ook erg goed bij het volgende seizoen past. De lente! Romantische kleuren, Classic Blue en Knisperende Parels. Je vindt bij ons unieke sieraden, met de handgemaakt van de meest mooie materialen. En passend bij de trendkleuren van de lente & zomer.

Een kleurrijke collectie die schittert met GOUD !

Romantische kleuren.

De meest mooie kleuren van magenta paars, pomegranate tot fel roze. Sieraden die je omarmen! Met de handgemaakt, uniek en stijlvol. Alleen te dragen én schitterend te combineren.

Classic blue.

De meest rijke kleur blauw gecombineerd met Goud. Prachtig bij een outfit zo wit als sneeuw en stijlvol met donkerblauw van de nacht. Je smelt direct bij het zien van deze collectie. En deze collectie past ook nog is perfect bij de trendkleuren van de lente & zomer.

Knisperende parels.

De kleur van witte Parels op een frisse winterse dag en dat gecombineerd met de warmte van Goud. Het is niet voor niks een klassieke combinatie die ons elk jaar weer betoverd. Ketting Bowie, armbandje Dewi en oorbellen met Parels. Met welk juweeltje ga jij het nieuwe jaar in?

Jouw cadeaus altijd cadeau verpakt!

Het nieuwe jaar is een tijd vol van voornemens! Wij helpen je graag om stijlvol aan de slag te gaan. 

Elke bestelling verzenden wij als een brievenbus pakketje, dan hoef je er niet voor thuis te blijven. Zoals je gewend bent; we rekenen geen verzendkosten en pakken elk sieraad schitterend in.

 

La Nastran Blue