fbpx

Sieraden Winkels Rotterdam: de mooiste sieraden winkels van Rotterdam.

Eerlijk is eerlijk, eigenlijk vinden we onze eigen webshop de mooiste sieraden winkel van Rotterdam. Maar, wij weten ook dat er weinig dingen leuker zijn dan door Rotterdam struinen, prachtige winkels verkennen en nieuwe dingen ontdekken. Daarom maakten we een lijstje met de mooiste sieraden winkels van Rotterdam voor je. Happy hunting!

Oh, en is het nou rotweer? Of heb je simpelweg geen zin om de stad in te gaan? Met de code “Rotterdam” krijg je 10% korting op je aankoop! Neem een kijkje in onze winkel!

De leukste sieraden winkels in Rotterdam:

  1. Louen: Deze Rotterdamse sieraden winkel op de Pannekoekstraat 89 verrast altijd met collecties van spraakmakende Franse en Nederlandse labels. Bij Louen vindt je vrouwelijke en minimalistische sieraden. Bij deze Rotterdamse dames kun je al vanaf 25 euro terecht voor een perfect cadeau. Al Dan Niet voor jezelf 😉
  2. Unconventional Wardrode: net een beetje anders, de naam zegt het natuurlijk al. Je kunt hier terecht voor meer dan 70 verschillende labels. Waaronder een groot Scandinavisch en Nederlands aanbod.  
  3. ZIGT: op de nieuwe Binnenweg kun je terecht voor zowel oud als nieuw goud. Een bijzondere winkel in een prachtig stukje van Rotterdam. Je kunt hier overigens ook voor onderhoud terecht!
  4. Brunott: naar eigen zeggen de oudste juwelier van Rotterdam. En dan ook nog eens in de oudste winkelstraat die de stad rijk is. Het aanbod van Brunott is breed, en we zijn niet overal fan van, maar de winkel is zeker een bezoekje waard. 
  5. Reclaimed: Alles vintage wat de klok slaat. Oke, er zijn ook nieuwe sieraden te vinden maar hier ga je naar toe voor oud goud. Een breed en verrassend aanbod.