fbpx

De mooiste sieraden winkels van Amsterdam

Prachtige sieraden winkels in Amsterdam.

Eerlijk is eerlijk, eigenlijk vinden we onze eigen webshop de mooiste sieraden winkel van Amsterdam. Maar, wij weten ook dat er weinig dingen leuker zijn dan door Amsterdam struinen, prachtige winkels verkennen en nieuwe dingen ontdekken. Daarom maakten we een lijstje met de mooiste sieraden winkels van Amsterdam voor je. Happy hunting!

Oh, en is het nou rotweer? Of heb je simpelweg geen zin om de stad in te gaan? Met de code “Amsterdam” krijg je 10% korting op je aankoop! Neem een kijkje in onze winkel!

De mooiste sieraden winkels in Amsterdam:

  1. Lyppens: Laten we meteen goed beginnen, Lyppens is een familiebedrijf met nieuwe en vintage sieraden en tafelzilver op een charmante locatie. Het pand van Lyppens vind je in de Langebrugsteeg, en ziet eruit alsof het rechtstreeks uit een oud prentenboek komt. Je gaat naar Lyppens voor ware schatten. Maak wel van te voren een afspraak.
  2. Barong Barong: Onze grote liefde! De prachtige sieraden van Barong Barong hebben ons hart gestolen en we kunnen je dan ook een prachtige collectie bieden. Maar, je moet de winkel ook bezoeken! Je vindt Barong Barong op de Nieuwezijds Voorburgwal vlakbij het Spui. Je zult zelden een winkel zien die zo past bij een merk als hier.
  3. Parisienne: Als Barong Barong onze grote liefde is, dan was zij onze eerste. Parisienne zit al jaren in de Amsterdamse Berenstraat en is een must-stop voor iedereen met een liefde voor prachtige sieraden. Als je over de drempel stapt waan je jezelf even in Parijs. Parisienne is kleurrijk en stijlvol.
  4. BonBon Boutique: Bij de BonBon boutique in de Rosmarijnsteeg vind je prachtige minimalistische sieraden. De sieraden van BonBon Boutique zijn handgemaakt en duurzaam verpakt. Net als bij ons!
  5. Binnenbaum: Binenbaum Antiques & Jewelry is gelegen aan de Nieuwe Spiegelstraat in het hart van de antiekwijk van Amsterdam Het Spiegel Quartier een historische wijk tegenover het Rijks. Je vindt hier een brede collectie antieke en vintage ringen, oorbellen, kettingen, broches en medaillons om van te smullen.
  6. AWCO: Oke, technisch gezien misschien geen sieraden winkel maar wel een van de mooiste vintage horloge winkels die de hoofdstad rijk is. Een bijzonder mooie winkel waar je binnen no-time verleid wordt door een vintage Rolex of Cartier. En geloof ons, die zullen je goed staan 😉

Barong Barong Armbanden