fbpx

Gouden armbanden: prachtig om te geven en te krijgen!

GOUDEN ARMBANDEN

Een must in je collectie als je het ons vraagt. Er zijn zoveel mooie combinaties te maken, elke dag anders te stijlen en ze geven je look direct stijl! Gouden armbanden zijn tijdloos, en wanneer kwalitatief goed zijn gaan ze een leven lang mee. Ze komen in alle soorten en maten, er is er dus altijd eentje die bij jou past. Als je op zoek gaat naar gouden sieraden kom je deze tegen in een aantal categorieën. Puur goud, Gold Plated en 14K Gold Filled.

In onze collectie vind je Gold Plated armbanden en 14K Gold Filled sieraden. High quality Gold Plated sieraden, hebben een laagje 18K goud, waardoor je deze sieraden met plezier kunt dragen. Op een moment zal de plating er wel van afslijten. Gold Filled sieraden noemen ze ook wel ‘life time jewelry’. Deze sieraden zijn gemaakt van 14K goud en door hitte & druk aan een edelmetaal gebonden. Door deze techniek ontstaat er een dikkere laag goud (in vergelijking met Gold Plated sieraden) en het verschil met volledig gouden sieraden is moeilijk te onderscheiden. Deze sieraden staan bekend om de goede kwaliteit voor een redelijke prijs en gaan lang mee.

Verwen jezelf met een Gouden armband, of geef een mooie armband cadeau. Een essential waar je jarenlang plezier van hebt. Of je nu iets koopt voor jezelf of een sieraad cadeau wilt doen, je bestelling wordt altijd schitterend ingepakt. Dit maakt het uitpakken & geven extra speciaal!

Alle sieraden worden op een eerlijke manier gemaakt in Nederland Of Bali. Dit maakt het dragen extra fijn!

Gouden Armbanden