fbpx

Cadeautips voor je vrouw of vriendin.

Een cadeau kopen is niet altijd even makkelijk. Helemaal als je hebt besloten om voor een mooi sieraad te gaan. Een sieraad is persoonlijk, stijlvol en je wordt er altijd blij van. En een goed uitgekozen sieraad betovert elk hart. Om je op weg te helpen hebben een lijstje met tips en een cadeau collectie samengesteld. Alle sieraden worden op een eerlijke manier met de handgemaakt in Bali of Nederland. Dit maakt het geven en dragen nog leuker!

Onze sieraden zijn altijd prachtig cadeau verpakt en gratis verzending.

1. Begin op tijd met het kopen van een cadeau voor je vrouw of vriendin.

Zorg er in hemelsnaam voor dat je niet op het allerlaatste moment door drukke winkelstraten hoeft te struinen. Winkel in, winkel uit. Op zoek naar die ene speciale armband, ketting of ringetje. Zeker als je in fysieke winkels gaat zoeken kan het zijn dat je goed moet zoeken en veel tijd kwijt bent met het vinden van het perfecte cadeau. Bespaar jezelf de stress (en die ellendige drukte in winkelstraten) en begin ruim op tijd. Zo kun je op een minder druk tijdstip op pad of op je gemak online browsen en ruim op tijd vinden wat je zoekt.

2. Koop geen huishoudelijk product

Misschien was het niet eens bij je opgekomen. Maar het schijnt nogal eens voor te komen. Dus ze bestaan, mensen die voor hun lief een huishoudelijk product kopen als cadeau. Serieus, als je dit deed in de jaren ’50 dan was het al weinig liefdevol. Je hebt een geliefde, geen lakei. Dus mocht het je in eerste instantie een goed idee lijken om je lief een stofzuiger cadeau te doen, neem van ons aan, doe maar niet. Er is geen vrouw die je daar echt blij mee maakt!

3. Ken de smaak van je lief voor je een cadeau koopt.

Smaak is alles. Echt. Logisch natuurlijk, want de smaak van je vrouw of vriendin bepaald of ze jouw cadeau mooi of verschrikkelijk vindt. Smaak is bijzonder lastig te definiëren. Wij hanteren altijd een soort modelletje. We verdelen smaak onder in stijl en kleur.

Weet welke kleur ze mooi vindt.

De kleur van een sieraad kan zeer bepalend zijn. Laten we beginnen met het basis materiaal. Houdt ze van goud? Of draagt ze vooral zilveren sieraden. Als ze vooral zilver draagt dan is het natuurlijk niet superhandig om met een gouden sieraad aan te komen zetten. En vice versa natuurlijk. Kijk wat ze draagt, en pas je cadeau hierop aan. Hetzelfde geldt voor de accent kleuren van je cadeau. Heeft ze een hekel aan blauw dan heeft het niet bijzonder veel zin om iets te kopen met een blauw steentje. Kijk wat ze draagt, en pas daar je cadeau op aan.

Weet wat voor stijl ze mooi vindt.

Stijl is lastig, maar aan de andere kant relatief gemakkelijk plat te slaan. Draagt jouw lief vooral romantische of barokke sieraden? Of, durven we het te zeggen? Bohemien? Of, aan de andere kant van het spectrum, draagt ze vooral moderne en vooral hele strakke sieraden? Hoe eclectisch ze ook mag zijn, deze twee stijlen zijn nauwelijks met elkaar te verenigen en daarom ook nauwelijks inwisselbaar. Ken haar stijl, en pas daar je cadeau op aan.

4. Zorg dat je cadeau leuk verpakt is.

Uitpakken is een feestje. Echt, het maakt de ervaring krijgen van een cadeau compleet, of beter gezegd, het maakt het echt speciaal. Het klinkt misschien niet zo boeiend, maar het zorgen voor een fatsoenlijke verpakking is een serieus belangrijke cadeautip. We begrijpen het helemaal als je dit niet zelf kunt, wie wel? Zorg er dan voor dat je zeker weet dat de winkel waar je jouw cadeau koopt dit mooi voor je doet. Scheelt ook weer een hoop gedoe.

5. Denk even terug.

Ga even terug in de tijd. En dan bedoelen we niet dat je je uiterste best gaat doen te herinneren of ze je ooit verteld heeft wat ze mooi vindt. Tenminste, kan wel. Zelfs wel heel erg handig. Maar in dit geval denken we iets romantischer. Denk aan een plek, misschien de kleur van de zee op een exotische plek waar jullie ooit zijn geweest. Is het steentje op dit sieraad niet precies dezelfde kleur als jullie eerste cocktail op die plek? Jeetje, wat een goed verhaal. Die houden we voor ons zelf…

Geen cadeautip gevonden? Weet je het echt niet meer?

Dan zijn wij er voor je. Misschien een beetje beledigd, want we hebben ons best gedaan op dit stukje tekst. Maar, even goede vrienden. Wat je in dit geval het beste kunt doen, is even een berichtje sturen via onze contact-pagina, met een korte beschrijving van je lief. Of misschien zelfs een linkje naar haar Facebook/Instagram en wij voorzien je van een advies. We horen graag van je!