fbpx

Sieraden voor de feestdagen.

De feestdagen, misschien wel de fijnste tijd van het jaar. Zo’n bijzondere tijd vraagt om een bijzondere collectie sieraden. Een collectie handgemaakt in Nederland. Gemaakt van de mooiste natuurlijke materialen zoals edelstenen, kralen, parels, zilver en goud. Een collectie die de schoonheid laat zien van prachtige klassieke sieraden, mooi van eenvoud en stoer of juist chic te combineren.

Sieraden van Sam & Rosa zijn handgemaakt.
Altijd als een prachtig cadeau verpakt.
Duurzaam en zonder kinderarbeid geproduceerd.
Binnen  5 dagen bezorgd!

Webshop 1 – Schakel, Schakel S en Kate 2 kopie 2

Sieraden voor de feestdagen

Sieraden perfect voor de winter

De sieraden van Sam & Rosa passen goed bij de romantische stijl die wij zo omarmen in de winter. Bij een knisperend haardvuur met een mooi glas wijn genieten van de kleine dingen. En deze kleine dingen zijn vaak van grote betekenis. De rede om niet zomaar een sieraad te kiezen. Of je nu een sieraad cadeau geeft of het jezelf cadeau doet, elke keer bij het dragen weerspiegelt het de rede waarom jij het kan dragen.

Sieraden om (jezelf) cadeau te geven

Een sieraad die echt bij jouw past is het mooiste stuk wat je met zoveel plezier draagt. Een prachtig sieraad die laat zien wie jij bent, een sieraad met zorg uitgezocht en met liefde gemaakt. Rosa is een vrouw die weet wat ze mooi vindt. En dat ook graag wilt uitstralen. Een collectie gebaseerd op deze vrouw. Een sieraad heeft de mogelijkheid jouw stijl te vertalen, elke dag!

Een prachtig cadeau, met liefde gemaakt en zorgvuldig ingepakt bij jou thuis bezorgd. In deze tijden is er niks fijner dan aandacht voor elkaar. En maak er een feestje van! Wij helpen je graag met het geven van het ultieme cadeau voor de feestdagen.

webshop foto 3 – 2002K22 ketting met balletjes kopie 2