fbpx

De allermooiste cadeau’s

Een mooi sieraad is verleidelijk, persoonlijk en stijlvol. Onze speciale cadeau collectie betovert elk hart. Je vind bij ons een collectie van unieke handgemaakte sieraden. Gemaakt van de meest mooie materialen. Sieraden prachtig om te dragen of te geven!

Onze sieraden zijn altijd prachtig cadeau verpakt en worden binnen twee dagen verzonden.

Cadeau’s tot 50 euro

Cadeau’s tot 100 euro

Cadeau’s tot 150 euro

DIAMONDS PEARLS ARE A GIRLS’ BEST FRIEND.

Sieraden met een parel worden gezien als één van de meest klassieke en luxueuze juwelen die je maar kunt vinden. En met goede rede! Parels zijn door de eeuwen heen altijd beschouwd als statussymbool, alleen bestemd voor royalty en de allerrijksten. Dat is natuurlijk al lang niet meer zo. Een paar parel oorbellen, een armband of ketting met een subtiel pareltje, het blijven schitterende klassiekers!

Je hoeft ons niet te geloven, maar Jackie Kennedy zei het al; Pearls are always appropriate.

1. Denk na over wie het sieraad gaat dragen

Sieraden zijn van onschatbare waarde wanneer je echt nadenkt over de persoon die ze zal dragen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Persoonlijke stijl – Draagt deze persoon altijd kleurrijke jurken? Kijk dan is bij onze Barong collectie of een mooie gouden ketting. Heeft ze een klassieke stijl? Dan kan je altijd een fijn sieraad met een parel cadeau doen.
  • Werk – Werkt deze persoon met haar handen? Zo ja, dan kan je beter een paar oorbellen of een mooie ketting cadeau doen. Is ze altijd onderweg? Dan zijn de armbandjes van Moonrock ideaal, deze kan je om laten. Is ze modieus en altijd bezig met het zorgen voor anderen? Ga dan voor een kleurrijk of een 14K Gold Filled sieraad.
  • Lifestyle – Als je een sieraad koopt is het goed om te bedenken wat doet degene graag in het dagelijks leven? Dol op uiteten en feestjes, ga voor een paar statement oorbellen. Gek op natuurlijk en op een minimalistische stijl? Dan past een Moonrock sieraad met edelsteen mooi.

2. Weet waarmee je altijd goed zit…

Er zijn sieraden die altijd in de smaak vallen, dus je kunt niet de fout ingaan met onfeilbare klassiekers. Deze stukken bijna altijd een groot geschenk:

  • 14K Gold Filled – sieraden die gemaakt zijn van 14K Gold Filled gaan jaren mee en zijn ook nog is te combineren met andere sieraden.
  • Parels – Parels gaan ook nooit uit de mode. Een ketting met pareltje, armband of een paar parel oorbellen zijn altijd een perfecte keuze.
  • Edelstenen – Sieraden met een edelsteen of zelfs meer zijn altijd geweldig als een verjaardagscadeau of een andere speciale gelegenheid.

3. Ruilen & retourneren altijd mogelijk

Zelfs als je veel aandacht besteedt aan het kiezen van sieraden voor iemand, is er altijd een kans dat die persoon liever een ander sieraad heeft. En gelukkig mag je altijd retourneren bij Sam & Rosa. Enige wat wij van jou vragen is dat het sieraad niet gedragen is en binnen 14 dagen wordt geretourneerd. Je mag het sieraad omruilen of je ontvangt je geld terug.

4. Vraag een second opinion.

Zoals eigenlijk met alles in het leven, vraag een second opinion als je twijfelt. Wie het dan ook is, een second opinion geeft je nieuwe inzichten. Je kunt natuurlijk ook ons om advies vragen. We helpen je graag! Via Facebook  Instagram of Mail.

5.  Mooi verpakt cadeau.

Uitpakken is een feestje. Echt, het maakt de ervaring krijgen van een cadeau compleet, of beter gezegd, het maakt het echt speciaal. Het klinkt misschien niet zo boeiend, maar het zorgen voor een fatsoenlijke verpakking is een serieus belangrijke cadeautip. We begrijpen het helemaal als je dit niet zelf kunt, wie wel? En daarom hebben wij ervoor gekozen jouw bestelling altijd mooi in te pakken. Scheelt ook weer een hoop gedoe.

6. Maak het (extra) speciaal!

Ga even terug in de tijd. Denk aan een plek, misschien de kleur van de zee op een exotische plek waar jullie ooit zijn geweest. Of aan een speciale gebeurtenis die jullie hebben meegemaakt?

7. Kies voor sieraden van mooie materialen.

Kies voor een hoge kwaliteit Gold Plated of 14K Gold Filled sieraden, en echt zilver. Dat klinkt misschien een beetje snobistisch, maar dat heeft een bijzonder goede reden. Stel je voor, iemand draagt jouw cadeau, en binnen een paar weken ziet het eruit alsof het al jaren is gedragen. Dat wil je liever niet. Onze sieraden zijn allemaal met zorg gemaakt, van hoge kwaliteit materialen en op de goede manier. Dit maakt het geven nog mooier.