fbpx

Over Sam & Rosa

Hey! Welkom bij Sam & Rosa

SAM & ROSA is ontstaan in Amsterdam. Een webshop waar je voor iedereen een prachtig sieraad kunt vinden. SAM staat voor onze selectie fijne sieraden. Subtiel van ontwerp, chic, stijlvol en gemakkelijk te combineren. ROSA staat voor onze kleurrijke collectie. Romantisch, liefdevol, tikkeltje eigenwijs gecombineerd met eenvoud. Het zijn de details die jou onderscheiden.

Alle sieraden zijn zorgvuldig geselecteerd door stylist Lise Teeuwisse. Zij heeft sinds 2014 haar eigen bedrijf LISE. persoonlijke styling & interieur design. Zo werkt ze onder andere als stylist voor Zalon by Zalando, geeft persoonlijk kledingadvies, styling workshops en is dagelijks bezig met het ontwerpen van de meest mooie interieurs.

Bij Sam & Rosa vind je altijd een collectie van unieke handgemaakte sieraden. Prachtig om te dragen en geweldig om te geven. Op de goede manier gemaakt van schitterende materialen.

Onze sieraden zijn altijd mooi ingepakt!

Sieraden verzorging

Alle sieraden zijn bij ons eerlijk en duurzaam gemaakt in Nederland of Bali. Een unieke collectie gemaakt van prachtige materialen. Onze metalen onderdelen zijn gold plated op Zilver, 14K Gold Filled, 18K Gold Plated metal of Zilver. Daarnaast vind je bij ons edelstenen, zoetwater parels, Zirkonia en glaskralen. De sieraden bestaan uit verschillende kostbare materialen en daarom hebben wij enkele tips om onze sieraden mooi te houden!

14K Gold Filled  

Wij hebben een collectie van 14K Gold Filled, deze sieraden zijn gemaakt van 14K goud en door hitte & druk aan een edelmetaal gebonden. Door deze techniek ontstaat er een dikkere laag goud (in vergelijking met Gold Plated sieraden) en het verschil met volledig gouden sieraden is moeilijk te onderscheiden. Deze sieraden staan bekend om de goede kwaliteit voor een redelijke prijs en gaan lang mee. In combinatie met edelstenen raden we het aan om jouw sierraad niet te dragen tijdens het douchen of zwemmen. Probeer ook geen parfum, oliën en lotions op de sieraden te spuiten. Deze dingen zullen uiteindelijk de gouden afwerking van deze stukken beschadigen. Met deze tips gaan de 14K Gold Filled sieraden echt jarenlang mee! Wij gebruiken een droge zachte doek van HG, zilver glansdoek, om ze weer te laten glanzen.

Gold Plated

Om zilveren Gold Plated sieraden te laten glanzen, moet je ze afdoen voordat je gaat douchen of zwemmen. Probeer ook geen parfum, oliën en lotions op de sieraden te spuiten. Deze dingen zullen uiteindelijk de gouden afwerking van deze stukken beschadigen. Ga er dus voorzichtig mee om! Wij gebruiken een droge zachte doek van HG, zilver glansdoek, om ze weer te laten schitteren.

Gemstones & Stingray Leather

Onze prachtige collectie uit Bali wordt met de handgemaakt van 18K Gold Plated metal stingray leather en edelstenen. Deze materialen zijn een duurzaam product die jarenlang mooi blijven als je er met liefde mee omgaat. Probeer het sieraad niet met water in aanraking te laten komen, zodra het materiaal eenmaal nat is wordt het niet meer droog. Probeer ook geen parfum, oliën en lotions op de sieraden te spuiten. Ons advies om er lang plezier van te hebben, doe ze af met zwemmen, douchen en sporten. Dan gaan ze echt jaren mee!

Bamboekoraal, steentjes & kralen

Deze materialen zijn een duurzaam product die jarenlang mooi blijven als je er met liefde mee omgaat. Probeer het sieraad met bamboekoraal en geverfde steentjes niet met water in aanraking te laten komen, zodra het materiaal eenmaal nat is zal de verflaag vervagen. Probeer ook geen parfum, oliën en lotions op de sieraden te spuiten. Ons advies om er lang plezier van te hebben, doe ze af met zwemmen, douchen en sporten. De Japanse glaskralen en de  edelsteentjes behouden de kleur. Neemt niet weg dat sieraden het mooist blijven als je er met zorg mee omgaat. Met deze tips heb je er echt lang plezier van. Beloofd!

Collectie en Voorraad

Onze sieraden worden met de handgemaakt, we streven naar een duurzame collectie die niet onderhevig is aan alle modeseizoenen. Daardoor komen zo goed als alle sieraden die we op de shop hebben weer op voorraad. Doordat ze met de hand worden gemaakt in Nederland of door de Balinese Familie Barong kan de levertijd wat langer zijn, vandaar dat we ze dan op uitverkocht zetten. Maar goed nieuws, we hebben voor onze klanten een ‘wishlist’. Stuur ons een mailtje dan zorgen wij dat je op de lijst komt te staan.

Mail adres: hoi@sam-rosa.nl

Snelle verzending & altijd prachtig ingepakt!

Of je nu iets koopt voor jezelf of een sieraad cadeau wilt doen, je bestelling wordt altijd als een cadeau ingepakt. Dit maakt het ontvangen & geven extra speciaal!

Fijn om te weten! De verpakking waarin jouw sieraad wordt verstuurd heeft altijd het FSC-keurmerk.

Over betalen, verzenden & retourneren

Je kunt je bestelling betalen via Ideal. Deze betalingen worden gefaciliteerd door Mollie. Een partner die wereldwijd voor 80.000 webshops wordt gebruikt. Zo ben je verzekerd van een veilige afhandeling van je betaling. We zorgen ervoor dat jouw bestelling binnen twee werkdagen wordt verstuurd. Door extreme drukte bij de post kan de bezorging van je pakketje af en toe langer duren.

Is je pakje toch niet naar wens? Stuur even een mailtje naar: hoi@sam-rosa.nl

Wij hanteren een soepel retour beleid. Je ontvangt je geld terug of kan een ander mooi sieraad uitzoeken. Net waar je voorkeur naar uitgaat.

Retour adres:

Sam & Rosa

Pruimenstraat 18 E

1033 KM Amsterdam