fbpx

Oorbellen maken je look compleet!

Een prachtige setje oorbellen maken je look compleet! Het leukste is misschien nog wel dat je uit zoveel soorten kunt kiezen. Een paar statement oorbellen, subtiel van ontwerp, kleurrijk, chic of klassiek. Vergeet trends, en kies voor oorbellen die bij je andere sieraden passen, bij de vorm van je gezicht en jouw stijl. Een mooi paar oorbellen die bij jou passen, daar heb je jarenlang plezier van!

We maakten een lijstje met absolute aanraders.

Parels zijn altijd tijdloos.

Oorbellen met parels zijn tijdloos, stijlvol en altijd elegant. De subtiele parelmoerige kleur laat zich perfect combineren met goud. Het mooie aan parels is dat je ze perfect kunt dragen op een chique gelegenheid, feestelijk bij een jurk, maar minstens net zo goed op het strand.

Statement oorbellen.

Statement oorbellen maken je outfit chic, creatief en stijl. Draag ze bij een corporate outfit, om een klein beetje recalcitrant te zijn. Of om te dansen.

Oorbellen met een icoon.

Door de eeuwen heen hebben mensen altijd sieraden met iconografie gedragen. Als halssnoer maar vooral ook in het oor. Een fijn gouden oorring met een bedeltje waarin Onze-Lieve-Vrouw van Guadalupe, kortweg de Maagd van Guadalupe is afgebeeld. Zij is de beschermheilige van Mexico, en sinds 1945 van heel Latijns-Amerika. Ook voor het Latijns-Amerikaanse feminisme is ze een belangrijk figuur, ze bevrijde Latina’s van het juk de traditionele kerk.

Een paar mooie hangers.

Lange, prachtige hangers zijn misschien wel de meeste verleidelijke oorbellen die er zijn. Al was het alleen maar omdat ze zo aanlokkelijk langs je hals bewegen als je knipoogt. En echt, dit paar maakt toch elke outfit waanzinnig gaaf!

Met een steentje.

Sieraden met een half-edelstenen geven je outfit direct een kleurrijke stijlvolle uitstraling. Gecombineerd met goud, zo luxe! En schitterend te combineren. Draag ze chic bij een wollen trui, stoer bij een elegante look of als kleurrijk accent bij een womensuit.