fbpx

MOEDERDAG

De mooiste handgemaakte sieraden voor Moederdag.

Het is alweer bijna Moederdag, de perfecte dag om jouw moeder in het zonnetje te zetten met een mooi sieraad. Want zeg nou zelf, die moeder van jou mag best even verwend worden! We hebben een selectie gemaakt van sieraden waarvan we zeker weten dat ze deze prachtig gaat vinden, en jij misschien ook wel. Zoek jij wat moois uit dan zorgen wij ervoor dat het op tijd en mooi ingepakt wordt bezorgd!

Prachtige kettingen

Onze nieuwe collectie kettingen staat bol van de liefde. Ketting Jade heeft een hartje als bedel, stoer en romantisch. Onze 14K gouden ketting met een hartje van Rose Quartz is voor de klassieke vrouw prachtig. Stijlvol en combineert echt met alles. Besteed je jouw vrije tijd het liefste op het strand ga dan voor de ketting ‘perfect sunset’! Kleurrijk, vrouwelijk en te combineren met andere kettingen. 

Wonderschone armbanden

Parels, goud en maansteen verwerkt in de meest mooie armbanden. Armband Rosa is van 14K Gold Filled gemaakt, dit noemen ze ook wel ‘life time jewelry’. Een kleiner budget? Geen punt dan is armband Eva perfect. De armband met 14K gouden bolletjes & pareltjes is er eentje die je elke dag kunt dragen. Alledrie bij elkaar zijn ze ook schitterend!

De mooiste oorbellen