fbpx

Lookbook zomer 2022

HOLIDAY ESSENTIALS.

Genieten van de eerste zonnestralen op het terras, voetjes in het zand en verwonderen over de kleuren van de zonsondergang, festivals en never ending picknick’s in het park. Hou deze sfeer in gedachte en laat ons je meenemen in de schitterende collectie voor deze zomer!

Sieraden met de handgemaakt van de meest mooie materialen. Kleuren die zo typisch zijn voor deze tijd van het jaar. En licht om te dragen. Wel zo fijn op de warme dagen. Wij pakken elke bestelling schitterend in. Wij hopen dat jij net zo geniet van deze zomer collectie als wij.

 

FRONT kettingen 4

PAARS.

Elegant, vrouwelijk en kleurrijk! Paars is een schitterende kleur voor de zomer. Van magenta paars tot lila. Ga je voor een paar toffe oorbellen, een subtiele ketting of armbandje? De sieraden zijn met de handgemaakt en licht om te dragen. Ideaal voor de warme zomerdagen.

Sieraden die schitteren.

Summer essentials, sieraden die je blij maken, sieraden die je doen denken aan alle geweldige zomer avonturen en jou prachtig laten voelen! Kies een sieraad die bij jou past en je zal zien dat het elke dag voelt als een schitterende zomerdag!

Happy Parrot, Schakel XL Hammerd, Coral Flower, Coin, Pink Coral

Parels, kralen & Bamboe koraal.

Materialen zo mooi, schitterend van kleur en op de goede manier gemaakt. Dit maakt het dragen toch nog fijner! De ketting met oranje/roze kralen is gemaakt van Bamboe koraal en heerlijk licht om te dragen. De armband met half edelsteentjes en kralen is een favoriet. Te gek met alle bangles te combineren. Echt een zomer sieraad. Een mooi enkelbandje mag niet ontbreken. Dit is toch zo elegant om je zon overgoten enkels.