fbpx

Lookbook lente 2022

De mooiste handgemaakte sieraden voor de lente.

We dromen van kleurrijke bloemen, zoemende bijen en de eerste zonnestralen op een terras. En daar horen sieraden bij die je betoveren. Voel je het ook?

We hebben een prachtige collectie sieraden voor de lente samengesteld passend bij het kleurenpalet van de lente/zomer 2022. Kleuren als Fuchsia roze, dahlia paars, Koningsblauw en dat gecombineerd met Goud. De collectie waar je lentekriebels van krijgt!

KLEUR!

We hebben drie kleuren uit het Pantone palette gekozen. Kleuren die je elke dag weer anders kunt stijlen en dat maakt ze ook zo betoverend. De felblauwe kleur is stijlvol te dragen bij donkerblauw en ecru. Paars is voor sieraden echt zo ontzettend mooi! Chic, bold en sprekend. Fuchsia roze, ja daar worden we allemaal blij van. Een kleur zo mooi in detail en als statement sieraad. Laten we kiezen voor een kleurrijke lente!

Jasmin Prehniet 2

Fuchsia roze.

Een favoriete kleur van ons, lekker fel, sprekend en op zoveel manieren te stijlen. Minimalistisch of juist romantisch. Als statement sieraad of een fijn detail. Je wordt direct verliefd op deze kleur. Draag fuchsia roze in combinatie met zachtroze voor een rustig geheel, combineer deze kleur juist fris met wit of draag het stijlvol bij snoeproze.

Dahlia paars.

Een kleur die zo mooi is met Goud. De magie van de lente vind je in deze collectie. Paars is een kleur die juist als accent ook zo goed te dragen is. Voor de rust dragen wij bij er een subtiel gouden kettinkje bij. De oorbellen zijn van edelstenen in diverse tinten paars gemaakt, het armbandje is paars Amethist. Ook een favoriet voor de lente en zomer!

Blauw.

Een seizoen rijk aan prints en kleuren. Blauw schittert dan ook in alle tinten deze lente en zomer. Van felblauw tot zachtblauw. En deze kleur past perfect bij onze Barong Barong collectie. Chic, stijlvol en kleurrijk. Je kan deze sieraden bij je romantische look dragen, brengt stijl bij een ton sur ton look en stoer als statement sieraad. Ben je meer van de fijne details? Dan is armbandje Isa perfect voor jou. De blauwe collectie is er voor iedereen!

blue armbanden
Blue oorbellen