fbpx

Lookbook lente 2021

De mooiste handgemaakte sieraden voor de lente.

De lente hangt al in de lucht,  want hoe gezellig de winter ook mag zijn, we hebben het lang genoeg koud gehad. We dromen van kleurrijke bloemen, het terras en een wandeling over het strand. En van oorbellen met een steentje in precies de kleur van alles wat in bloei staat. Dat betoverende groen, in een gouden sieraad. Voel je het ook?

We hebben voor jullie een prachtige collectie lente sieraden samengesteld passend bij het kleurenpalet van de lente/zomer 2021. Kleuren als Onyx groen, Amethist paars, ‘burnt orange’, roze Maansteen en goud. Lente, wij zijn er klaar voor! 

Schermafbeelding 2021-02-22 om 19.12.32

Kettingen.

Her-ontdek je klassiekers! Combineer goud, parels en kleur met elkaar. Keuzevrijheid in onze lente collectie. Dat is waar wij in ieder geval extra blij van worden. Mooie ronde vormen, frisse & warme kleuren en diverse stijlen van klassiek, urban tot romantisch. Stel jouw favoriete kettingen combinatie samen en schitter elke dag!

Oorbellen.

Een kleurrijk palet voor een instant ‘moodbooster’ wie heeft daar nou geen behoefte aan. Het is dan ook niet zo gek dat dit één van de thema’s is voor het modeseizoen. Dromen van goud. Licht, kleur en luchtigheid. Onze prachtige collectie handgemaakte oorbellen sluit hier perfect bij aan. 

Armbanden.

Een seizoen rijk aan prints, warme en frisse kleuren afgewisseld en gecombineerd. Goud, roze, kleurrijke stenen en pareltjes zijn prachtig voor de lente. En past ook perfect bij onze duurzame collectie armbanden. Onze sieraden worden handgemaakt van de meest mooie natuurlijke materialen. Een mooie armband maakt elke dag net een beetje leuker!

Ava & Liz – sfeerfoto 3 Liz About
Muntjes