fbpx

KLEUR

Het is tijd voor kleurrijke sieraden.

De zomer komt er aan, en of je nu een verre reis gaat maken of niet, kleurrijke sieraden geven je in het zonlicht net een beetje extra flair. Het is misschien de meest effectieve manier om je zomerlook direct uitstraling te geven, sieraden knallen van de kleur!

Het is ook tijd voor kleur. Nadat we de afgelopen jaren (thanks COVID) in loungewear en minimalistische accessoires hebben geleefd, zien we overal om ons heen sierlijkheid en optimisme terug in sieraadontwerpen.

Sierlijke armbanden, knallers van oorbellen in de meest mooie kleuren. Heel veel kleur. De looks die we zagen op de catwalks en rode lopers van najaar 2021 (inclusief het Met Gala en de Grammy’s) worden voortgezet met sterke patronen en statement sieraden tijdens de lente/zomer shows van 2022. Zie: fikse cocktailarmbanden bij Dior en Givenchy; prachtige statement oorbellen bij  Versace, Carolina Herrera, Balmain, Givenchy, Tom Ford en meer.

Kleurrijke sieraden combineren met goud

Fikse gouden armbanden behoren tot de top 2022 sieradentrends, zoals te zien was op de catwalks van Valentino en Hermès, om er maar een paar te noemen. Ga dit seizoen voor sieraden die een gedurfd statement maken, alleen of in combinatie met andere over-the-top stukken.

Oorbellen of armbanden…

Het maakt niet uit of het voor het werk is of voor een avondje uit, een set prachtige armbanden of een paar te gekke oorbellen geven je outfit direct een uitstraling. Chic, elegant en funky. En ze zijn licht om te dragen, perfect voor je zomerlook!