fbpx

ALL YOU WANT FOR CHRISTMAS

DE MOOISTE SIERADEN VOOR DE WINTER

Kerst sieraden waar je het warm van krijgt.

Kerst: Een magische tijd waar we genieten van alle lichtjes, de verrukkelijke wijn, heerlijk eten en van elkaar. We selecteerden de perfecte sieraden voor de feestdagen. Of je nu iemand wilt verwennen, of om jezelf zo mooi uit te dossen dat niemand meer naar die lichtjes in de boom kijkt.  We gaan er voor zorgen dat er niemand zo schittert als jij! En dat alle presentjes die je geeft met open mond worden ontvangen.

We hebben een prachtige wintercollectie samengesteld.

Goud & Parels.

Klassiek en eeuwig mooi! Goud en parels, dé combinatie voor een onvergetelijke stijlvolle look. Een Little Black Dress, een velours jurk of bij een blouse van zijde de sieraden maken jouw outfit schitterend. Je vindt bij ons gouden kettingen, stijlvolle statement oorbellen en armbanden die je nooit meer af wilt doen.

Nachtblauw.

Rijk van kleur, chic van stijl en elegant van ontwerp. Sieraden met donkerblauwe edelsteentjes passen perfect bij dit seizoen. Ze schitteren met goud en laten zich makkelijk combineren. Betoverend mooi!

Elegant rood & fuchsia roze.

Intens, rijk en stijlvol. Kleuren die zo mooi zijn met goud. Een schitterende collectie sieraden die je elke keer een andere look kunt geven. ‘A la Parisienne’ bij een off-white zijden blouse, stijlvol bij donkerblauwe en betoverend mooi bij dezelfde kleuren.

Tips voor het perfecte kerstcadeau.

  1. Regel je kerstcadeau(s) op tijd. Elk jaar zien we ze weer. Gehaaste mensen, met getergde gezichten die zich door een veel te drukke winkelstraat haasten om nog een cadeautje te bemachtigen. Natuurlijk ga je niet vinden wat je zoekt, en je weet zeker dat je gestresst de feestdagen ingaat. Bestel je cadeau op tijd dan kan je gaan genieten!
  2. Ken de smaak van diegene die je verrast. Smaak is alles. Echt. Smaak is bijzonder lastig te definiëren. Wij hanteren altijd een soort modelletje. We verdelen smaak onder in stijl en kleur.
  3. Welke kleur kies je? De kleur van een sieraad kan zeer bepalend zijn. Laten we beginnen met het basismateriaal. Houdt ze van goud? Of draagt ze vooral zilveren sieraden. Als ze vooral zilver draagt dan is het natuurlijk niet superhandig om met een gouden sieraad aan te komen zetten. En vice versa natuurlijk. Kijk wat ze draagt, en pas je cadeau hierop aan. Hetzelfde geldt voor de accentkleuren van je cadeau. Heeft ze een hekel aan blauw dan heeft het niet bijzonder veel zin om iets te kopen met een blauw steentje. Kijk wat ze draagt, en pas daar je cadeau op aan. Heb je geen idee? Een pareltje is een klassieker.
  4. Welke stijl kies je? Stijl is lastig, maar aan de andere kant relatief makkelijk plat te slaan. Draagt diegene voor wie je koopt vooral romantische kleurrijke sieraden? Of, aan de andere kant van het spectrum, draagt ze vooral minimalistische sieraden? Wij hebben sieraden voor iedereen. En kom je er niet uit? Mail of bel gerust. Sam & Rosa helpen je graag het mooiste cadeau uit te zoeken. 

Kerstcadeaus tot 50 euro.

Een schitterend sieraad moet voor iedereen beschikbaar zijn en daarom hebben wij een selectie van sieraden voor een fijne prijs samengesteld. En ja, ook deze worden prachtig voor je ingepakt, zijn met de handgemaakt van de mooiste materialen.

Jouw kerstcadeaus altijd cadeau verpakt!

Druk met de kerstmenu’s, het huis versieren, de laatste werk dingen afronden, kinderen naar feestjes brengen, het is een drukke tijd! Wij helpen graag door elke bestelling schitterend in te pakken. En is het een cadeau voor jezelf? Dan maakt een mooi ingepakt pakje toch extra leuk om te ontvangen. 

Elke bestelling verzenden wij als een brievenbus pakketje, dan hoef je er niet voor thuis te blijven.

 

front armbanden