Kerst: Een magische tijd waar we genieten van alle lichtjes, de verrukkelijke wijn, heerlijk eten en van elkaar. We selecteerden de perfecte sieraden voor de feestdagen. Of je nu iemand wilt verwennen, of om jezelf zo mooi uit te dossen dat niemand meer naar die lichtjes in de boom kijkt. We gaan er voor zorgen dat er niemand zo schittert als jij! En dat alle presentjes die je geeft met open mond worden ontvangen.
Deze winter staat, zeker bij armbanden, in het teken van ‘layering’. Ga voor een combinatie van materialen. Dit maakt het speels en chic. Less is more? Nee, less is a bore 😉
Eigenlijk zijn we helemaal niet zo van de trends, wij houden van tijdloze schoonheid. Zeker als het om sieraden gaat. Maar, we hebben wel een heel mooi kleurenpalet voor deze kerst. Roze, Ivoor wit en Goud schitteren met de donkere dagen. Roze en Goud, het is een onweerstaanbare combinatie. Zwart en Goud is sexy en deftig. Ivoor wit brengt effortless chic in dit ensemble, zeker bij kaarslicht. Zei iemand parels? Natuurlijk! Altijd schitterend in deze tijd van het jaar.
Een betoverende collectie… En elk pakje wordt schitterend ingepakt bij je thuis bezorgd.
Een prachtig cadeau, met liefde gemaakt en zorgvuldig ingepakt bij jou thuis bezorgd. In deze tijden is er niks fijner dan aandacht voor elkaar. En maak er een feestje van! Wij helpen je graag met het geven van het ultieme cadeau voor de feestdagen.
Druk met de kerstmenu’s, het huis versieren, de laatste werk dingen afronden, kinderen naar feestjes brengen, het is een drukke tijd! Wij pakken elke bestelling schitterend in. En is het een cadeau voor jezelf? Dan maakt een mooi ingepakt pakje dit extra speciaal.
Elke bestelling verzenden wij als een brievenbus pakketje, dan hoef je er niet voor thuis te blijven.
Het start met feestelijke borrels, pré kerstdiners en dan de dagen zelf. Hoe kan je er nou elke keer verbluffend mooi uitzien? Wij snappen deze vraag je bezig houdt. Bij deze onze tips…
Voor de borrel en pré kerstdiners kiezen wij voor een spectaculaire top, een jeans/pantalon en een paar pumps. Of een jurk met een paar loafers. Combineer er een paar statement oorbellen bij met chunky armbanden voor het feestelijke tintje.
Voor de feestdagen zelf pakken wij helemaal uit. Pailletten, glanzende sterretjes en glimmende stoffen die schitteren bij kaarslicht. Laat je sneakers thuis en ga voor die ontiechelijk hoge pumps. Een sexy paar enkellaarsjes of classy chic met loafers. Je kan hier zowel fijne als knallers van sieraden bij dragen.
Draag de sieraden die bij jou passen. En schitter de dagen door!
Ivoor wit is één van onze favoriete kleuren voor de feestdagen. Effortless chic en oneindig te stijlen. Gecombineerd met goud, elegant en brengt warmte. Een schitterende kleur voor de winter. En dan parels… Ja dit is natuurlijk altijd prachtig in deze tijd.
Laat je betoveren door deze selectie van handgemaakt sieraden.
De kleur van de liefde, de kleur die je bij elke look anders kunt stijlen en de kleur die schittert tijdens de donkere dagen. Van statement oorbellen tot een fijn exemplaar. Kies het sieraad die bij jouw past. Elegant funky bij donkerblauw, Ton sur Ton oogt chic of ga voor een bold statement bij een print.
Get yourself some pink treasures!
Zet je favo kerstplaat aan en schenk een lekker drankje in. GENIET!
Wij houden enorm van een uitgebreide kersttafel. Schitterend servies, alle kaarsjes gaan op tafel, en de mooiste servetten. Dit jaar kiezen wij voor zachtroze, gouden details en warm oranje glaswerk. Diner kaarsen in de meest mooie tinten van diep donkerroze tot fel lichtroze.
Ga voor twee max drie kleuren en pas hier je accessoires op aan voor een stijlvolle sfeer. Denk aan; groen servies, ivoor wit tafelkleed en donkerroze details. Of op chic met een nachtblauw tafelkleed met kristal en goud glaswerk.
HAPPY STYLING & VERRY MERRY CHRISTMAS
LIEFS
Iedereen houdt van Burrata. Oke, iedereen behalve mensen die lactose intolerant zijn. Maar, in de meeste gevallen is dit een ideaal voorgerecht. Het is zalig, en snel te bereiden. Je halveert de burrata en legt ze met de open zijde op een diep bord. Je pakt een koekenpan en verhit op halfhoog vuur een beetje olijfolie. Snij de twee ansjovis filets in hele kleine stukes en smelt ze in de olie. Bak hierin kort de erwten zodat ze een beetje van de zoute smaak van de vis meekrijgen. Schep de erwten uit de olie en laat ze afkoelen op een stukje keukenrol. Zo voorkom je dat je gerecht te vettig wordt. Hak de pistache nootjes en strooi deze naar smaak over de Burrata. Hierna volgen de erwten. Maar het geheel af met een scheutje olie, zout en peper. Een beetje (een beetje!) gehakte peterselie en klaar!
Wat crostini op tafel en je hebt een top start van je kerstdiner.
INGREDIËNTEN voor 4 personen
Carbonara is een van de meest elegante, rijke en smakelijke pasta’s die er bestaat. Een oer-traditioneel gerecht waar je simpelweg niet aan mag tornen. Dus, we spreken af; geen grof gesneden blokken York ham en al helemaal geen creme fraiche. Serieus, in Italië zijn mensen omgelegd voor minder. Carbonara lijkt simpel maar de bereiding luistert nauw. De kunst zit hem in beheersing. Sowieso iets dat je kerstdiner ten goede komt.
Scheidt de eiren. Gewoon met je vingers, de dooiers mogen nat gescheiden zijn. Het geeft dus niet als er een beetje eiwit aan kleeft. Rasp hier de Parmigiano doorheen tot je een hele dikke substantie krijgt. Snij de gepekelde zijkanten van guanciale en snij in kleine stukjes. Bak daarna krokant in een klein beetje olie. Kook je pasta beetgaar. Maar, gooi niet al je water weg. Bewaar een fikse kom. Gooi de pasta in een vlakke pan bij je guanciale. Zorg dat de pasta goed mengt met het vet van je spek. Meng je iets afgekoelde kookvocht met je eiermengsel zodat het goed vloeibaar wordt. Zet de pan met pasta en guanciale op halfhoog vuur en giet je eiermengsel er door en roer. En roer. En roer. Tot je de consistentie krijgt die je verlangt. Maak af met peper, geen zout. Verdeel over de borden en rasp er flink wat kaas overheen.
Voor de zekerheid, bekijk deze video van Alex.
INGREDIËNTEN voor 4 personen
We zijn nu op het punt van de avond aangekomen waarop je waarschijnlijk klaar bent met koken. De wijn smaakt goed en je wilt gewoon lekker aan tafel zitten met de rest. Logisch. Daarom raden we je iets aan wat voor zogenaamde hobby koks een hartaanval gaat bezorgen. Je pakt een potje. Rode kool om precies te zijn. Rode kool is winters en smaakt naar kerst.
Even terugspoelen, want een dag van te voren maak je de saus voor de eend. Een demi-glace. Het lijkt een hoop gedoe maar het is gemakkelijker dan je denkt. Check hier het recept.
Verhit de rode kool langzaam, zoals iedereen dat kan. En snij een ruitjes patroon in het vet van de eend. Niet te diep. Bak de eend op het vet en vergeet niet je afzuiger op standje tornado te zetten. Bak het vet krokant en schep af en toe wat vrijgekomen vet weg. Zet ook zachtjes de saus aan, zodat deze mooi warm wordt maar niet meer kookt. Draai je eend om, tot je de gewenste garing hebt. Een vleesthermometer kan best een goed idee zijn. Serveer in relatief dunnen plakken met een beetje zout en peper, schep de kool erbij en serveer met de saus.
Je kunt eventueel een aardappel gratin bijvoegen maar pas op, het wordt snel veel. En je wilt nog een gaatje overhouden voor kaas 😉
INGREDIËNTEN voor 4 personen