fbpx

SIERADEN

Prachtige met de handgemaakte sieraden, altijd cadeau verpakt. 

Handgemaakte sieraden van Sam&Rosa.

Met het dragen van een sieraad wil je iets uitstralen, je voelt je mooier en kunt jezelf ermee onderscheiden. Het uitzoeken van iets moois is lang niet altijd even gemakkelijk. Als je al iets moois kunt vinden in de winkelstraten, die vooral gevuld lijken te zijn met grote en eentonige ketens waar het assortiment wordt gedomineerd door generieke producten, dan is de kans groot dat je diep in de buidel moet tasten. Iets vinden dat echt bij je past is niet eenvoudig. 

Raar eigenlijk, want iets moois kopen voor jezelf of een cadeau uitzoeken voor iemand anders zou leuk moeten zijn. Een fijne ervaring waar je veel plezier van hebt.

Sieraden van Sam & Rosa zijn handgemaakt
Uniek en kwalitatief hoogwaardig
Duurzaam en waarvan de herkomst bekend is
Binnen 2 werkdagen verzonden!

 

Gun jezelf iets moois! Gun jezelf iets moois!

GOUDEN ARMBANDEN

In onze collectie, vind je verschillende gouden armbanden die passen bij jouw uitstraling en stijl. Natuurlijk kunnen we je gouden armbanden bieden in verschillende prijsklassen. Al dan niet met een pareltje of een (half) edelsteen.

Geef jezelf of iemand anders een onvergetelijk cadeau in de vorm van een prachtige gouden armband.

Bekijk de collectie Bekijk de collectie

Sieraden van Agapé Studio.

In hun atelier in Parijs maakt Agapé studio prachtige, kwalitatief hoogwaardige en toch betaalbare sieraden. Het zijn ontwerpen zoals eigenlijk alleen de Franse dat kunnen. Elegant, avant-garde en to gemakkelijk te combineren.

We zijn enorm trots om als een van de eerste Nederlandse webshops een collectie sieraden van het Franse Agapé Studio aan te mogen bieden. Agapé staat bekend om haar elegante ontwerpen die de schoonheid van de natuur vieren en een gevoel van comfort en rust oproepen. Net als Sam&Rosa staat Agapé voor duurzame en eerlijke producten en zo zijn de sieraden van Agapé’s een perfecte aanvulling zijn op onze waarden en collectie.

 

Bekijk de collectie Bekijk de collectie

 

Agape Studios is een sieradenmerk dat zich richt op de creatie van ethische en duurzame sieraden. Dit doen zij door gebruik te maken van eerlijk goud en conflictvrije edelstenen. Het merk spreekt mensen aan die belang hechten aan ethische en duurzame praktijken in de sieradenindustrie en die op zoek zijn naar unieke en prachtige sieraden. Daarnaast zijn ook mensen die op zoek zijn naar handgemaakte en op maat gemaakte sieraden geïnteresseerd in de aanbiedingen van Agape Studios.

Sieraden met zorg voor jou geselecteerd.

Vind je het lastig om sieraden te vinden die echt bij je passen? Wij begrijpen je als geen ander. Daarom besloten we om onze jarenlange ervaring als stylist bij onder andere Zalando, personal shopper en kleur- en stijladviseur in te zetten om je te helpen met het kopen van iets prachtigs. 

Met de producten die wij voor je hebben geselecteerd kun je jezelf onderscheiden, voel jij je mooier en ben je verzekerd van het feit dat je iets draagt dat op een verantwoorde en duurzame manier geproduceerd is.

Een mooi sieraad doet iets voor je.

Hoe klein ook, een mooi sieraad heeft de kracht om je dag net een beetje mooier te maken. Bij ons zul je nooit teveel betalen en kun je kiezen uit een zorgvuldig samengestelde collectie, waardoor je altijd iets kunt vinden dat precies bij je past. Ook beloven we je dat we de herkomst van onze producten gecheckt hebben, zo ben je ervan verzekerd dat het product dat je uitkiest op een verantwoorde en duurzame wijze is gemaakt. Dit maakt het dragen nog mooier!

PARELS.

Weinig sieraden zijn chiquer en sierlijker dan parel oorbellen, een armband of een parelketting. Je hoeft ons niet te geloven, maar Jackie Kennedy zei het al; Pearls are always appropriate.

Sieraden met Parels Sieraden met Parels

BARONG BARONG.

De ontwerpen van Barong Barong vinden hun oorsprong in de Balinese traditie. Een visuele traditie die zich lastig laat vangen in woorden. Ze is ingetogen, en toch uitgesproken. 

Barong Barong Sieraden Barong Barong Sieraden

Over Sam&Rosa.

SAM & ROSA is ontstaan in Amsterdam. We zijn een webshop waar iedereen een prachtig accessoire kan vinden. SAM staat voor onze selectie fijne sieraden. Subtiel van ontwerp, chic, stijlvol en gemakkelijk te combineren. Sam wilt er graag verzorgd uitzien. ROSA staat voor onze kleurrijke collectie. Romantisch, liefdevol, tikkeltje eigenwijs gecombineerd met eenvoud. Rosa weet wat ze mooi vindt en wilt dat ook uitdragen. Het zijn de details die haar onderscheiden

Wij verkopen sieraden die eerlijk en duurzaam gemaakt zijn. Handgemaakt in Nederland of in landen waarvan de herkomst bekend is. Onze sieraden ontvang je altijd als een mooi verpakt presentje thuis. Zo wordt het geven (en krijgen natuurlijk) nog leuker.