fbpx

De allermooiste cadeau’s

Een prachtig cadeau, met liefde gemaakt en zorgvuldig ingepakt bij jou thuis bezorgd. Onze speciale cadeau collectie betovert elk hart. Met de handgemaakt, waarvan de herkomst bekend is en van de meest mooie materialen. Wij helpen je graag met het geven van het ultieme cadeau.

Onze sieraden zijn altijd prachtig cadeau verpakt!

Cadeaubon

Wil je iemand een prachtig sieraad cadeau doen maar weet je niet wat je wilt geven? Dan is de cadeaubon van Sam&Rosa de perfecte oplossing! Staat het gewenste bedrag er niet tussen, stuur ons dan even een mailtje naar: mail@sam-rosa.nl. We helpen je graag!

Cadeau tot €50,-

Cadeau tot €75,-

Cadeau tot €100,-

Cadeau tot €175,-

1. Denk na over wie het sieraad gaat dragen

Sieraden zijn van onschatbare waarde wanneer je echt nadenkt over de persoon die ze zal dragen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Stijl – Draagt deze persoon altijd kleurrijke jurken? Kijk dan is bij onze Barong collectie of een mooie kralen ketting. Heeft ze een klassieke stijl? Dan kan je altijd een fijn sieraad met een parel cadeau doen.
  • Werk – Werkt deze persoon met haar handen? Zo ja, dan kan je beter een paar oorbellen of een mooie ketting cadeau doen. Is ze altijd onderweg? Ga dan voor gouden essentials. Is ze modieus en altijd bezig met het zorgen voor anderen? Ga dan voor een kleurrijk of een 14K Gold Filled sieraad.
  • Lifestyle – Als je een sieraad koopt is het goed om te bedenken wat doet degene graag in het dagelijks leven? Dol op uiteten en feestjes, ga voor een paar statement oorbellen. Liever de natuur in, dan past een fijn sieraad mooi.

2. Weet waarmee je altijd goed zit…

Er zijn sieraden die altijd in de smaak vallen, dus je kunt niet de fout ingaan met onfeilbare klassiekers. Hier is ze altijd blij mee:

  • 14K Gold Filled – Sieraden die gemaakt zijn van 14K Gold Filled gaan jaren mee en zijn goed te combineren met andere sieraden.
  • Parels – Parels zijn een klassieker. Een ketting met pareltje, armband of een paar parel oorbellen zijn daarom altijd een perfecte keuze.
  • Edelstenen en kralen – Sieraden met edelstenen en kralen zijn geweldig om cadeau te geven. Je kan de kleuren en betekenis van edelstenen ook als uitgangspunt nemen. Dan maak je het extra persoonlijk.

3. Ruilen & retourneren altijd mogelijk

Zelfs als je veel aandacht besteedt aan het kiezen van sieraden voor iemand, is er altijd een kans dat die persoon liever een ander sieraad heeft. En gelukkig mag je altijd retourneren bij Sam & Rosa. Enige wat wij van jou vragen is dat het sieraad niet gedragen is en binnen 14 dagen wordt geretourneerd.

Je mag het sieraad omruilen of je ontvangt je geld terug.

4. Vraag een second opinion.

Zoals eigenlijk met alles in het leven, vraag een second opinion als je twijfelt. Wie het dan ook is, een second opinion geeft je nieuwe inzichten. Je kunt natuurlijk ook ons om advies vragen. We helpen je graag! Via Facebook  Instagram of Mail.

5.  Mooi verpakt cadeau.

Uitpakken is een feestje. Echt, het maakt de ervaring krijgen van een cadeau compleet, of beter gezegd, het maakt het echt speciaal. Het klinkt misschien niet zo boeiend, maar het zorgen voor een fatsoenlijke verpakking is een serieus belangrijke cadeautip. We begrijpen het helemaal als je dit niet zelf kunt, wie wel? En daarom hebben wij ervoor gekozen jouw bestelling altijd mooi in te pakken. Scheelt ook weer een hoop gedoe. Een persoonlijke boodschap kan je bij notities opgeven. We maken er een schitterend cadeau van!

6. Maak het (extra) speciaal!

Ga even terug in de tijd. Denk aan een plek, misschien de kleur van de zee op een exotische plek waar jullie ooit zijn geweest. Of aan een speciale gebeurtenis die jullie hebben meegemaakt…