fbpx

Herfst Collectie

Van de nazomer op naar het volgende seizoen…De herfst.

De gouden gloed van de zon, de natuur wisselt van kleuren en de start van nieuwe avonturen. Alsof er magie in de lucht hangt die alles net even mooier maakt. Onze nieuwe collectie sieraden past hier dan ook perfect bij. Rijk van kleur, prachtig van materialen en schitterend van ontwerp.

Onze collectie wordt met de handgemaakt. En dat maakt ze ook zo betoverend mooi. Vier de herfst met jouw favoriete sieraad!

We hebben drie schitterende stijlen voor je geselecteerd:

Elegant Goud…prachtig om je dagelijkse look stijl te geven. Een kleurrijk detail erin verwerkt, goud om je hals en armbanden die je nooit meer af wilt doen.

Mooi van eenvoud…vertaald in sieraden die je alleen kunt dragen en mooi kan combineren. Van pareltjes tot fijne details als een groen aventurijn steentje.

Betoverende kleuren…van roze tot fris blauw. Een kleurrijk palet past schitterend bij deze tijd van het jaar. Sieraden die je outfit de magie geven. En oneindig kunt stijlen.

 

Elegant Goud.

Prachtig om je dagelijkse look stijl te geven. Een kleurrijk detail erin verwerkt, goud om je hals en armbanden die je nooit meer af wilt doen.

Betoverende kleuren.

Een kleurrijk palet past perfect bij deze prachtige tijd van het jaar. Sieraden die je outfit net dat beetje extra wow geven. Licht om te dragen, prachtig van details en eindeloos te stijlen.

Mooi van eenvoud.

Vertaald in sieraden die je alleen kunt dragen en mooi kan combineren. Van pareltjes tot fijne details als een steentje zo helder als glas.