fbpx

Herfst Collectie

Warme kleuren, zachte vormen en betoverende ontwerpen.

De herfst is zo rijk aan kleuren, alsof er magie in de lucht hangt die alles net even mooier maakt. Deze collectie sieraden past hier dan ook perfect bij. Ze worden met de handgemaakt. En dat maakt ze ook zo betoverend mooi. Vier dit seizoen met een nieuw sieraad!

We hebben drie schitterende stijlen voor je geselecteerd:

♡ Elegant Goud…prachtig om je dagelijkse look stijl te geven. Een kleurrijk detail erin verwerkt, goud om je hals en armbanden die je nooit meer af wilt doen.

♡ Mooi van eenvoud…vertaald in sieraden die je alleen kunt dragen en mooi kan combineren. Van pareltjes, edelsteentjes en prachtige details.

♡ Betoverende kleuren…van framboos roze tot koraal oranje. Sieraden die je outfit de magie geven. En oneindig kunt stijlen.

 

Elegant Goud.

Prachtig om je dagelijkse look stijl te geven. Een kleurrijk detail erin verwerkt, goud om je hals en armbanden die je nooit meer af wilt doen.

Betoverende kleuren.

Een kleurrijk palet past perfect bij deze prachtige tijd van het jaar. Sieraden die je outfit dat beetje extra geven. Licht om te dragen, prachtig van details en eindeloos te stijlen. Deze sieraden zijn perfect om jouw stijl te vertalen.

Mooi van eenvoud.

Vertaald in sieraden die je alleen kunt dragen en mooi kan combineren. Van pareltjes tot een gouden essential. Met de handgemaakt en dat maakt ze ook zo uniek.