fbpx

Onze essentials worden met de handgemaakt.

Geen enkel materiaal spreek zo tot de verbeelding als goud. Goud brengt warmte, een bepaalde elegantie en laat zich gemakkelijk combineren. Wij hebben daarom een collectie van ‘Golden Essentials’ samengesteld. 

In onze collectie vind je sieraden die je elke dag kunt dragen. Elegant, chic en fijn van ontwerp. Handgemaakt van 14K Gold Filled of High quality Gold Plated. En natuurlijk kunnen we je gouden sieraden bieden in verschillende prijsklassen. Al dan niet met een pareltje of een (half) edelsteen.

Geef jezelf of iemand anders een onvergetelijk cadeau in de vorm van een prachtig gouden sieraad. 

golden essentials

14K Gold Filled

Wij hebben een collectie van 14K Gold Filled, deze sieraden zijn gemaakt van 14K goud en door hitte & druk aan een edelmetaal gebonden. Deze sieraden staan bekend om de goede kwaliteit voor een redelijke prijs en gaan lang mee. Licht om te dragen, eindeloos te combineren, mooi om te geven én te krijgen!

Gold Plated

Gouden sieraden laten zich bijzonder gemakkelijk combineren. Met gouden essentials, parels of juist iets met veel kleur. Elegant klassiek, effortless chic of romantisch.

In onze collectie vind je Gold Plated en 14K Gold Filled sieraden. High quality Gold Plated sieraden, hebben een laagje 18K goud, waardoor je deze sieraden met plezier kunt dragen. Op een moment gaat een plating wel slijten. Deze schitterende collectie wordt handgemaakt in Parijs en op Bali. Een collectie funky chic tot fijne sieraden. Sieraden voor iedereen met een betoverend verhaal.

luna, lily, pink pearl
ivory bangles rosa

Met edelsteentjes & kralen.

Gouden sieraden van Sam&Rosa zijn:

Sieraden van Sam & Rosa zijn handgemaakt.
Uniek en kwalitatief hoogwaardig.
Duurzaam en waarvan de herkomst bekend is.
Binnen 2 dagen verzonden!

Of je nu iets koopt voor jezelf of een sieraad uit onze webshop cadeau wilt doen, je bestelling wordt altijd als een cadeau verpakt. Dit doen we om het geven van een prachtig cadeau gemakkelijker te maken, maar ook omdat een cadeau voor jezelf uitpakken extra leuk is!