fbpx

FESTIVAL SIERADEN

Festival sieraden.

Bekijk hier de mooiste festival sieraden van 2023.

Het is eindelijk weer bijna zover, een volledig festivalseizoen staat voor de deur! Wat hebben we hier naar uitgekeken. En daarom gaan we er nog feestelijker en kleurrijker in dan ooit te voren. Lach op je gezicht en verleidelijk dansend van de dag genieten. Deze zomer is van jou.

We gingen op zoek naar de mooiste festival sieraden om je outfit af te maken. Kleurrijke sieraden die soms opvallend praktisch zijn voor ons doen. Gemaakt om uren mee te dansen en om volgende week gewoon weer mee te kunnen werken. Schitterende en comfortabele sieraden, precies wat je nodig hebt!

FRONT 1 kettingen

Festival oorbellen voor bij iedere outfit

Het perfecte sieraad om je festival outfit mee af te maken; oorbellen! Gebruik een paar knallers om je outfit extra tot haar recht te laten komen. Of ga voor wat kleinere exemplaren als je een hele wilde danser bent. Oorbellen stuiteren lekker met je mee;)

 

Meer oorbellen Meer oorbellen

Blote armen vol met festival armbandjes

Vanzelfsprekend wordt het dit festivalseizoen prachtig weer. Kan niet anders. Een pols vol gekleurde armbandjes met kralen en steentjes horen hier natuurlijk helemaal bij. Koraal, Goud, Lila en Onyx groen. Kleuren die schitteren in de zon!

 

Meer armbanden Meer armbanden

De perfecte ketting voor op een festival

De beste ketting voor een festival is natuurlijk relatief kort. Je wilt dat ding niet constant in je gezicht hebben als je je even laat gaan. Kies je voor een edelsteen, 14K Gold Filled, kort op je hals of een lichte variant met kralen of bamboe koraal. Prachtig bij een gebruind decollete 😉

 

Meer kettingen Meer kettingen