fbpx

De stijl en sieraden van Shiv Roy

Succession, de populaire tv-serie die draait om de intriges van de rijke Roy-familie, heeft niet alleen een meeslepend verhaal, maar ook oogverblindende stijl. Een personage dat opvalt met haar onberispelijke smaak in sieraden is Shiv Roy. Als je geïntrigeerd bent door haar stijl en graag meer wilt weten over de juwelen die ze draagt, dan ben je hier aan het juiste adres. Voor het gemak gaan we er vanuit dat je niet het budget hebt van de heires van het Roy-emperium, dus ook daar hebben we aangedacht!

Shiv staat bekend om haar verfijnde en eigentijdse sieradenkeuzes. Ze combineert moeiteloos tijdloze klassiekers met moderne accenten, waardoor haar stijl een perfecte mix van elegantie en edgy wordt. Een kenmerkend element in haar sieradengarderobe is de keuze voor strakke lijnen en minimalistische ontwerpen.

Een van de favoriete sieraden van Shiv zijn delicate kettingen met minimalistische hangers. Ze draagt vaak fijne gouden kettingen met kleine symbolen, zoals een ster, hart of maan. Deze subtiele details voegen een vleugje subtiliteit toe aan haar algehele look. Ze kiest ook voor dunne, gestapelde ringen om haar handen te accentueren zonder te overdrijven.

Een ander opvallend kenmerk van Shiv’s stijl is haar liefde voor statement oorbellen. Ze draagt vaak grote, opvallende oorbellen die haar gezicht omlijsten en haar een krachtige uitstraling geven. Deze oorbellen variëren van geometrische vormen tot lange, slanke ontwerpen met unieke details. Ze combineert deze opvallende stukken vaak met eenvoudige kleding om ze echt te laten schitteren.

Wat betreft armbanden en horloges (Cartier Panthere) geeft Shiv de voorkeur aan verfijnde en tijdloze stukken. Ze draagt vaak delicate armbanden met subtiele gravures of een enkele diamant. We hebben er geen goede foto van maar Shiv draagt in de show regelmatig een armband van Irene Neuwirth. Prachtig, kost 5000 euro maar dan heb je ook wat. Gelukkig hebben we een alternatief voor je.  Haar horlogekeuze is meestal een klassiek ontwerp met een minimalistisch uurwerk en een leren band. Deze accessoires voegen een vleugje elegantie toe aan haar polsen zonder af te leiden van haar algehele look.

Als je geïnspireerd bent geraakt door de sieradenstijl van Shiv in Succession en zelf een vergelijkbare look wilt creëren, zijn er tal van juweliers die vergelijkbare stukken aanbieden. Kies voor tijdloze ontwerpen met strakke lijnen en subtiele details. Denk aan fijne kettingen met symbolische hangers, statement oorbellen die je gezicht laten oplichten en verfijnde armbanden en horloges.

Laat je inspireren door Shiv’s stijl en voeg een vleugje elegantie en edgy glamour toe aan je eigen sieradencollectie. Met de juiste keuzes kun je net zo stralend en zelfverzekerd zijn