fbpx

BLINKSTAR SIERADEN.

Al meer dan tien jaar maakt Blinckstar unieke sieraden. De sieraden van Blinckstar zijn vrouwelijk, tock stuur en van prachtige kwaliteit. 

De sieraden van Blinckstar worden gemaakt van natuurlijk materialen van over de hele wereld. Denk hierbij aan half-edelstenen, parelmoer, schelp, zoetwaterparels, glas, hout, keramiek en allerlei andere interessante, bijzondere en mooie grondstoffen. De sieraden van Blickstar zijn Gold Filled. Gold Filled sieraden kwalitatief aanzienlijk beter dan, bijvoorbeeld, vergulde sieraden en gaan jaren mee. Daarnaast is de verkleuring ook minimaal. Gold Filled sieraden verkrijgen hetzelfde soort patina als volledig gouden sieraden. Doordat er een relatief grote hoeveelheid goud wordt gebruikt is de laag goud op je sieraad behoorlijk dik. Het zal dus niet afslijten.

De sieraden van Blinckstar worden ontworpen door Paulien Nooter. Misschien ken je haar van Beadaway. Paulien werkte eerder als ontwerpster voor verschillende sieradenmerken. Elk jaar  heeft Blinckstar een zomer en een wintercollectie met meerdere thema’s, geïnspireerd op gebeurtenissen uit het leven van de ontwerpster. Alle sieraden worden met de hand in Nederland vervaardigd.

Kettingen van Blinckstar.

Armbanden van Blinckstar.

Oorbellen van Blinckstar.