fbpx

Het (aller) beste Valentijnsdag cadeau.

Het is elk jaar weer een hele opgave, het kopen van het perfecte Valentijnscadeau. Dit jaar wordt het uitkiezen van een cadeau voor jouw Valentijn iets gemakkelijker. Want je hebt ons! We hebben een pagina met prachtige sieraden voor jouw samengesteld. En voor de dag zelf, versier je huis met balonnen, kaarsen en rozenblaadjes. Bestel of kook zelf een diner en je maakt een onvergetelijke indruk. Mag het een tandje minder? Dan is een ‘picknick thuis’ ook super leuk. Is het niet je favoriete feestdag van het jaar? Dan kan het echt wel heel gezellig zijn. Helemaal dit jaar! Verwen elkaar en breng dat persoonlijke tintje mee:) 

Misschien ga je het zelfs leuk vinden 😉

Sieraden van Sam & Rosa zijn handgemaakt.
Sieraden van Sam & Rosa altijd feestelijk verpakt.
Duurzaam en op de goede manier gemaakt.
Binnen Nederland binnen 2 dagen verzonden!

Lucky hearts

Geweldige Valentijnscadeaus

Bestel je Valentijnscadeau op tijd!

Je zag het al een beetje met kerst, dat we massaal online bestellen kan POSTNL de druk soms niet meer aan. Dit betekent dat het soms wat langer duurt voordat bestellingen aankomen. Dus, koop je Valentijnscadeau op tijd! Scheelt een hoop stress.

Koop geen huishoudelijk product als Valentijnscadeau. 

Ze bestaan, partners die denken dat een stofzuiger een geweldig cadeau voor Valentijn is. Serieus, als je dit deed in de jaren ’50 dan was het al weinig geëmancipeerd. Je hebt een geliefde, geen lakei. Dus mocht het je in eerste instantie een goed idee lijken om je lief een stofzuiger cadeau te doen, neem van ons aan, doe maar niet. Een handgemaakt sieraad, daar smelt ze van. 

Ken de smaak van je lief voor je een cadeau koopt.

Smaak is alles. Echt. Logisch natuurlijk, want de smaak van je geliefde bepaald of ze jouw cadeau mooi of verschrikkelijk vindt. Smaak is bijzonder lastig te definiëren. Wij hanteren altijd een soort modelletje. We verdelen smaak onder in stijl en kleur.

front kettingen

Weet welke kleur ze mooi vindt.

De kleur van een sieraad kan zeer bepalend zijn. Laten we beginnen met het basismateriaal. Houdt ze van goud? Of draagt ze vooral zilveren sieraden. Als ze vooral zilver draagt dan is het natuurlijk niet superhandig om met een gouden sieraad aan te komen zetten. En vice versa natuurlijk. Kijk wat ze draagt, en pas je cadeau hierop aan. Hetzelfde geldt voor de accentkleuren van je cadeau. Heeft ze een hekel aan blauw dan heeft het niet bijzonder veel zin om iets te kopen met een blauw steentje. Kijk wat ze draagt, en pas daar je cadeau op aan. Heb je geen idee? Een pareltje is een klassieker.

Weet wat voor stijl ze mooi vindt.

Stijl is lastig, maar aan de andere kant relatief makkelijk plat te slaan. Draagt jouw lief vooral romantische kleurrijke sieraden? Of, aan de andere kant van het spectrum, draagt ze vooral minimalistische sieraden? Deze herken je aan eenvoud. Rechte vormen of juist rond, mooi van eenvoud en naturel van kleur. Welke stijl ze ook graag draagt van klassiek, bohemian tot Scandinavisch, bij ons kan je een passend sieraad vinden. Ken haar stijl, en pas daar je cadeau op aan. Dan weet je zeker dat je een geweldige Valentijnsdag tegemoet gaat!

Sylvie

Prijs is ondergeschikt aan ervaring

Denk niet te veel aan de prijs van je cadeau. En daarmee bedoelen we dus dat je niet perse al jouw spaargeld bij ons moet uitgeven. Mag wel:) maar denk er even goed over na. Een cadeau met betekenis of een goed verhaal heeft veel meer impact dan een peperduur cadeau waar geen persoonlijke aandacht in is gestopt. Als je jouw Valentijnscadeau echt gedenkwaardig wilt maken, koop dan niet zomaar een cadeau. Denk bijvoorbeeld aan de kleur van de zonsondergang op jullie eerste reis, dan is armbandje Eva perfect. Of juist als ze dol is op oesters dan kan ze vast onze ketting Bowie waarderen. Is ze goud waard? Dan kies je voor 1 van onze schakel armbanden. Een klassieker waar ze een ‘lifetime’ plezier van heeft. Geef haar een cadeau dat je hebt uitgezocht om de perfecte avond af te sluiten. 

Zie het als wijn, op de perfecte avond kan een Mooi Kaap van drie piek smaken als pure nectar.

Geen cadeautje kunnen vinden?

Dan zijn wij er voor je. Misschien een beetje beledigd, want we hebben ons best gedaan op dit stukje tekst. Maar, even goede vrienden. Wat je in dit geval het beste kunt doen, is even een berichtje sturen via onze contact-pagina, met een korte beschrijving van je lief. Of misschien zelfs een linkje naar haar Facebook/Instagram en wij voorzien je van een advies. We horen graag van je!

Rosa, gladde chunky chain, bolletjes