fbpx

Agapé Studio

Bonjour mademoiselle,

We zijn enorm trots om als een van de eerste Nederlandse webshops een collectie sieraden van het Franse Agapé Studio aan te mogen bieden. Agapé staat bekend om haar elegante ontwerpen die de schoonheid van de natuur vieren en een gevoel van comfort en rust oproepen. Net als Sam&Rosa staat Agapé voor duurzame en eerlijke producten en zo zijn de sieraden van Agapé’s een perfecte aanvulling zijn op onze waarden en collectie.

Over de sieraden van Agapé studio

In hun atelier in Parijs maakt Agapé studio prachtige, kwalitatief hoogwaardige en toch betaalbare sieraden. Het zijn ontwerpen zoals eigenlijk alleen de Franse dat kunnen. Elegant, avant-garde en to gemakkelijk te combineren.

Sieraden van Agapé Studio zijn gemaakt van 24K Gold Plated bestaande uit 3-micron lagen met een messing basis (gilding : satin). Elk materiaal dat in het proces wordt gebruikt, is gerecycled, nikkel en loodvrij. Gold Plated op een basis die voor de meest gevoelige huid geschikt is. Dankzij de duurzame manier van maken kunnen ze zorg dragen voor het milieu en tegelijkertijd hun passie voor creatie volgen. Al het goud komt uit landen die de fairtrade overeenkomst hanteren. Elk materiaal dat in het proces wordt gebruikt is gerecycled, nikkel- en loodvrij. En hun waterbestendige polish heeft een glans die eeuwig blijft. Sieraden die je met een gerust hart kunt dragen!

agape-studio-store-paris-1

Kettingen van Agapé:

Armbanden van Agapé:

alba v
lysia v

Oorbellen van Agapé:

Meer over Agapé Studio

Elk sieraad wordt ontworpen vanuit drie waarde; vriendelijkheid, liefde en vriendschap. De elegantie van de stad Parijs, met haar eeuwenoude geschiedenis in een modern jasje. Fijn van ontwerp en elk detail is uniek.

Agapé studio heeft een prachtige collectie kettingen, armbanden, ringen en oorbellen. Elk sieraad heeft een betoverend verhaal. Mooi van eenvoud en rijk aan details. Licht om te dragen en goed te combineren.

Agapé Studio is toegewijd aan het gebruik van ethisch verantwoorde materialen en zorgt ervoor dat hun productieproces milieuvriendelijk is. Al met al is Agapé een prachtig merk met een geweldige collectie voor mensen die op zoek zijn naar hoogwaardige sieraden die zowel op de goede manier zijn gemaakt, betekenisvol en stijlvol zijn.